De warmste brouwerij

affiche-warmste-week

Op 2 december wil Brouwerij Alvinne voor minstens 24u letterlijk en figuurlijk de warmste brouwerij van Vlaanderen zijn. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op onze 24h brouwmarathon ten voordele van Duchenne Parent Project België. We zijn trouwens niet de enige die hun schouders onder dit goede doel steken, ook Olympisch kampioen Greg Van Avermaet springt in de bres voor Duchenne Parent Project België (https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/greg-van-avermaet-in-de-bres-voor-de-warmste-week-van-music-for-life)

Van 6u ‘s morgens op 2 december tot 6u de volgende morgen is de brouwerij doorlopend vrij toegankelijk. Je kan onze brouwers een handje toesteken, of gewoon even langskomen voor een gezellige babbel, een glas bier, een hapje of een streepje muziek.

De opbrengst gaat integraal naar Duchenne Parent Project België. Alle drank en hapjes worden gratis aangeboden door brouwerij Alvinne. We vragen enkel dat je je warme hart laat spreken en een vrije bijdrage geeft naar eigen verbruik en vermogen.

Voor deze unieke gelegenheid hebben we ook enkele T-shirts laten maken, ook hiervan gaat de opbrengst integraal naar het goede doel (25 € voor een T-shirt)

Wie samen met ons de volle 24h helpt brouwen, krijgt nadien nog een uniek T-shirt en wordt uitgenodigd om samen met ons de opbrengst van onze actie naar Boom te brengen tijdens de Warmste Week.

24 hours of brewing … praktische info

Waar? Brouwerij Alvinne, Vaartstraat 4a, 8552 Moen

Wanneer?  Vrijdag 2 december (vanaf 6u) tot zaterdag 3 december (6u)

Dorst? Er zijn 5 bieren van ‘t vat verkrijgbaar, voor de BOB is er frisdrank en brouwwater

Honger? ontbijtkoeken tot 10u, verse soep vanaf 11u, taart in de namiddag, croque Alvinne vanaf 18u

Muziek? live optredens van Mörtl (19.30u), The Whole Sh.Bang (21u) en Blame it on the Apes (23u), DJ Knalpot in de late uurtjes

Onze brouwhulpjes voor een dag kunnen deelnemen aan een wedstrijdje moutzakken openmaken.

Vrije bijdrage doneren kan in het vat aan het infostandje van Duchenne Parent Project België

Wie na 24u liever eerst nog enkele uurtjes slaapt voor hij/zij huiswaarts keert, kan dit doen in de brouwerij: breng gewoon luchtmatras en slaapzak mee.

Duchenne Parent Project België

“Duchenne Parent Project België (DPP Be) wil een vereniging worden die mensen met de ziekte van Duchenne en hun ouders samenbrengt en hen in brede zin ondersteunt. In de eerste plaats voor de patient zelf en voor zijn ouders, maar ook voor andere familieleden of vrienden, en voor mensen die er beroepsmatig betrokken zijn. We zien DPP Be als een vereniging die op regelmatige basis samenkomt, informatieve events organiseert (zoals het congres), ondersteuning (vrijwilligers) biedt aan organisaties die geld inzamelen voor Duchenne (zoals Duchenne Heroes), die mee kan beslissen over het aanwenden van ingezamelde fondsen, die op termijn als patientenvereniging kan optreden bvb. als gesprekspartner voor overheden.”

 

 

Advertisements

Posted on 27 November 2016, in Geen categorie. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: